EEN INSPIREREND GEBOUW

Kantoorgebouw ‘Zuidtoren’ ligt centraal in de Randstad en is als landmark vanuit de wijde omtrek te zien. Een fijne plek om te werken met een inspirerend uitzicht. En toch maar een paar minuten verwijderd van de internationale dynamiek van Schiphol en het stadsleven van Amsterdam en Haarlem. Op een steenworp afstand van Schiphol Airport en de Amsterdamse Zuidas, maar stukken voordeliger!

Dat is de kracht van Hoofddorp dat door zijn uitstekende bereikbaarheid en ligging is uitgegroeid tot een belangrijk zakencentrum met een volwassen infrastructuur. De Haarlemmermeer wordt niet voor niets het kloppend hart van de Randstad genoemd. Met een uitstekend vestigingsklimaat voor bedrijven en veel ruimte om te wonen, te ondernemen, te werken en te recreëren.

De Zuidtoren staat in een sterke, duurzame context, en draagt als inspirerende huisvesting bij aan optimaal commercieel succes. Veel voordelen die de Zuidtoren tot een aantrekkelijke vestigingsplek maken.

EEN ABSOLUTE ‘LANDMARK’

De Zuidtoren is een opvallende verschijning aan de Taurusavenue te Hoofddorp, direct naast het NS Station gelegen. Het is een absolute ‘landmark’ en het hoogste, en meest herkenbare gebouw uit de wijde omgeving. Vanuit alle richtingen en van grote afstand zichtbaar. De fraaie uitzichten over de regio en luchthaven Schiphol dragen bij aan een unieke ervaring.

De kracht van het gebouw schuilt in de goed indeelbare kantoorvloeren, het hoogwaardige service-niveau en de fraaie gemeenschappelijke ruimten. Hiermee faciliteert de Zuidtoren (Inter)nationale hoofdkantoren. Met zijn heldere en elegante gebogen vorm, uitnodigende royale entree en hoogwaardig materiaalgebruik biedt de Zuidtoren een ideaal ondernemersklimaat van internationaal niveau.

VOORZIENINGEN
Download de Brochure

OVER DE ARCHITECTEN

Kohn Pederson Fox Associates is een internationaal opererend architectenbureau dat bekend staat om zijn excellence en innovatie in design. KPF heeft een trackrecord van meer dan 400 prestigieuze projecten wereldwijd.

Zo tekenden zij o.a. hoofdkantoren voor Unilever en Amazon in Londen, een kantorencomplex voor Samsung Electronix in Seoul, het IBM World Headquarters in Armonk, NY, USA, en het Abu Dhabi Investment Authority (ADIA) Headquarters. Een van KPF’s meest bekende en bekroonde projecten is het Shanghai World Financial Center dat met een hoogte van 492 meter behoort tot de zes hoogste gebouwen van de wereld.

map description
map description

Ontdek meer over de Zuidtoren

Bekijk het interieur