GEMEENSCHAPPELIJKE FACILITEITEN

De lobby is warm, uitnodigend en straalt kwaliteit uit

Er is veel aandacht geschonken aan de gemeenschappelijke voorzieningen voor huurders. De prestigieuze entree met dubbele hoogte op de begane grond vormt het hart van het gebouw.

Herkenbaarheid, transparantie en toegankelijkheid zorgen voor een sterke visuele relatie tussen buiten en binnen. Voorzien van een moderne visuele signage. Hier treft u een bemande receptie waar bezoekers vriendelijk welkom worden geheten, een koffiebar met zitjes, en toegang tot de liften en het restaurant.

Organiseert u een vergadering waarvoor u extra ruimte nodig heeft? Op de eerste verdieping bevindt zich een lichte vergaderruimte die u kunt reserveren. En uiteraard is er WiFi voor bezoekers.

Openbare
vergaderfaciliteiten

Op de eerste verdieping bevindt zich een lichte vergaderruimte die u kunt reserveren. En uiteraard is er WiFi voor bezoekers.

Douches voor gemeenschappelijk gebruik

De Zuidtoren beschikt sinds de zomer van 2021 over vier zeer fraaie en hoogwaardige doucheruimten voor gemeenschappelijk gebruik. De douches zijn gesitueerd op de mezzanine verdieping. Ideaal om op te frissen na een fietstocht, na het sporten tijdens de lunchpauze of voordat u naar Schiphol Airport vertrekt om een vlucht te halen. De douches zijn afgewerkt met hoogwaardig sanitair en uitgevoerd in dezelfde fraaie stijl als alle overige sanitaire ruimten in het gebouw.

KIES BEYOND, VOOR KANT-EN-KLARE FLEXIBILITEIT

‘BEYOND ZUIDTOREN’ is het perfecte kantoorconcept voor organisaties die een gebruiksklare, volledig verzorgde ruimte nodig hebben, met ultraflexibele voorwaarden, voor één vaste prijs per maand. Naast een plek waar ze direct aan de slag kunnen, beschikken beyond-leden over een keur aan faciliteiten; van reserveerbare vergaderruimten tot zakelijke ondersteuningsdiensten. Allemaal binnen handbereik via onze hoogwaardige gebruikers app. Huur kantoren, ruimten voor samenwerking en individuele bureaus van beyond voor een maand of langer; perfect voor start-ups, MKB, scale-ups en bestaande huurders die willen uitbreiden.

Meer informatie

Wordt onderdeel van de vernieuwde Zuidtoren

neem contact op