HET GEBOUW
NADER BEKEKEN

De Zuidtoren bestaat uit een begane grond, mezzanine vloer en 19 bovengelegen verdiepingen. Het totale verhuurbare oppervlak bedraagt circa 17.000 m² kantoorruimte.

De bijzondere curve van het gebouw komt in elke ruimte terug. Daardoor is het uitzicht royaal en zijn de indelingsmogelijkheden verrassend gevarieerd. De verdiepingen bestaan uit hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte met veel glas en zijn daardoor heel fraai en licht. Alle verdiepingen hebben een vloeroppervlak van circa 900 m2 (v.v.o.).

HOSPITALITY

Op de begane grond bevindt zich een vernieuwd restaurant met een eigentijds, cateringconcept dat is afgestemd op de gebruikers en inspeelt op foodtrends. Klantevredenheid staat voorop, samen met het aanbod van eten dat smakelijk, vers en gezond is.

De kantoren zijn voorzien van hoogwaardige systeemplafonds met verzonken verlichtings armaturen en verhoogde computervloeren voor het wegwerken van bekabeling. Het aangename binnenklimaat met mechanische ventilatie en topkoeling installatie bevordert een goede productiviteit en het welbevinden tijdens een kantoordag. In het midden bevindt zich een kern met vijf liften, het trappenhuis en luxe gerenoveerde sanitaire voorzieningen.

U deelt het gebouw met een creatieve combinatie van gebruikers. Huurders zijn o.a. Bioventus Cooperatief, Open Text, Stellantis en Schoeller Allibert.

HOOGSTAANDE GASTVRIJHEID

Moderne kantoorgebruikers hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit en creativiteit. Er ontstaat meer dynamiek doordat professionals elkaar en bezoekers in een andere setting kunnen ontmoeten.

De coffeebar en lobby fungeren als ongedwongen ontmoetingsplek. Met als bonus in de zomer een aangenaam terras aan het water.

Gelegen op een strategische locatie

Ontdek Hoofddorp