DE RANDSTAD
BINNEN HANDBEREIK

Door de uitstekende ontsluiting van de Zuidtoren via trein, snelbus of auto zijn zowel Haarlem als Amsterdam heel dichtbij. U bent zo op de Zuidas of in de binnenstad. De Zuidtoren biedt ‘best of both worlds’.

Ruimte en rust om te werken en het bruisende stadsleven vlakbij met een intens aanbod van hotels, high end restaurants en hotspots, culturele en zakelijke instellingen.

map description

ALTIJD IETS
TE ONTDEKKEN

Het gebied rondom de Zuidtoren heeft veel te bieden. Wandelpaden, groen en water nodigen uit om een frisse neus te halen tussen de middag en weer ‘re-energized’aan de slag te gaan.

Er zijn diverse plekken op loopafstand om heerlijk koffie te drinken op een terras, te lunchen of dineren of even informeel bij te praten.

DE WERELD ROND DE ZUIDTOREN

Hoofddorp staat bekend om zijn gezonde en productieve werkklimaat. Veel internationale bedrijven hebben gekozen om hun Europese en nationale hoofdkantoren hier te vestigen. In de buurt vindt u bijvoorbeeld L’Oréal, Fedex, Walt Disney, ANWB Travel, Bluewater, Fluor, Sanoma Uitgevers, Bosch Siemens en Asics.

Naast de Zuidtoren begint het revolutionaire, duurzame Park 20|20, waar ecologie en economie hand in hand gaan in een innovatief stedenbouwkundig concept en een groene context.

map description

PERFECTE BEREIKBAARHEID

De strategische locatie van de Zuidtoren draagt bij aan de gemakkelijke bereikbaarheid van het gebouw over de weg, per trein, bus, vliegtuig of fiets. Schiphol Airport ligt op enkele minuten afstand, net als de snelweg A4. Het gebouw ligt naast het treinstation van Hoofddorp en de snelbushalte.

Werknemers en bezoekers reizend per auto of fiets kunnen parkeren in de ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling.

REISTIJD IN MINUTEN

Schiphol Amsterdam Airport

0409

Amsterdam-zuid

1520

Amsterdam-centraal

2127

Amsterdam-bijilmer arena

2321

Haarlem

3228

Leiden

1424
  • TREINSTATION NAAST DE DEUR
  • SNELBUSVERBINDING VOOR DE DEUR NAAR HAARLEM, SCHIPHOL, AMSTERDAM, NIEUW VENNEP
  • 4 MINUTEN VAN SCHIPHOL AIRPORT (TREINVERBINDING 8 X PER UUR)
  • VANAF SCHIPHOL DIRECTE VERBINDING MET MEER DAN 270 BESTEMMINGEN IN 90 LANDEN
  • DIRECTE ONTSLUITING MET SNELWEG A4

REISAFSTAND

7km
Schiphol airport
16km
Haarlem
18km
Amsterdam
25km
Leiden

HOOFDDORP OMGEVING

map description
Railway station Hoofddorp
Buma Stemra
Sanoma Uitgevers
L'Oréal
Novotel
Bluewater
FedEx
Asics
Fluor